Alle onderwerpen

Vraag het Gertie

Kennisbank

Het creëren van je ideale huis begint hier

Alle informatie om het bouw- of verbouwproces tot een succes te maken binnen handbereik. We geven je praktische tips en adviezen o.a. op het gebied van kosten, planning en aanbesteding.

Onderwerpen

Meest recente items

Méér dan een dak boven je hoofd

Een huis is niet alleen een plek om te wonen, het is de plek waar jij je thuis moet voelen. Wij delen al onze kennis en ervaring, zodat jij zelf de eerste stappen kan zetten.

Bespaar geld, tijd en stress

Gertie heeft tijdens haar 20 jaar werkervaring veel gekke dingen zien gebeuren. Verbouwingen die uitliepen door een verkeerde planning. Onnodig veel geld dat uitgegeven moest worden door tegenvallers in het bouw- of verbouwproces. Natuurlijk kan je niet alles van te voren voorspellen, maar veel van deze fouten kunnen worden voorkomen. Door een realistisch indelings-, electra- en budgetplan kan je in juiste volgorde stappen zetten en jezelf goed voorbereiden op wat komen gaat.

Het is niet gek dat er veel fouten worden gemaakt tijdens de bouw of verbouwing van een huis. De meeste mensen doen dit namelijk niet elke dag. Gertie daar in tegen wel. Niet alleen voor klanten maar ook voor haar eigen huizen. Deze kennis en ervaring deelt ze graag met jou, zodat ook jij met vertouwen het bouw- of verbouwproces kan doorlopen. Voor iedereen een huis dat als een thuis voelt, dat is haar missie.

Vragen

Het antwoord op jouw vragen

Hiernaast vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen. Ben jij benieuwd hoe Gertie jou kan helpen? Lees dan verder!

Vind jouw oplossing

Oplossingen

Neem de eerste stap

Krijg grip op het bouwen, verbouwen of stylen van je huis. Gertie helpt je graag verder in dit proces.

Gertie van Driel