Vraag het Gertie

De 5-daagse minitraining: Bewustwording bij de grootse investering !
Hét ver- nieuwbouw proces.
Een waterdicht bouwplan begint bij jezelf!

Leer hier hoe jij veel ellende kan voorkomen. Hou de controle over jouw bouw- of verbouwproject? De instaptraining is de eerste stap naar bewustwording, zodat je precies weet hoe de bouwwereld werkt. Over de meest gemaakte bouwfouten wat een lek in je portemonnee is. Kosten die geen enkele architect /binnenhuisarchitect of bouwbedrijf of onderaannemer jou kan of wil vertellen of onthullen. Een water dichtbouwplan begint hier!

Stop met jezelf vragen te stellen maar en ga gericht aan de slag!

5-daagse online training: het (ver)bouw en aankoop nieuwbouw proces

Wat kan je van de 5-daagse (ver)bouw minitraining verwachten?

Dag 1: Wie is Gertie en waarom een doe-het-zelver helpen?

Keer op keer zag ik dat er steeds dezelfde soort fouten werden gemaakt. Letterlijk geld werd weggegooid. Deze fouten simpel zijn te voorkomen zodat je niet hoeft te genezen. Want genezen kost mega veel geld. Aanpassen en herstellen kosten naast geld, veel ellende ook nog eens extra tijd. Ik leg je uit waarom ik dat weet

Dag 2. Deel ik schrikbarende cijfers

De valkuil waar jij in gaat vallen als jij niet weet hoe het werkt in de bouw. Geen 10.000 euro of nog meer kwijt aan een plan en nog erger 20 tot 60.000 of meer aan extra kosten waar jij niet op had gerekend! Dat van de 100 fouten er slechts 30 heel moeizaam en 20 nooit meer aangepast kunnen worden.

Dag 3: Niemand gaat je de les lezen met hét juiste stappenplan

Hier ga ik je precies uitleggen waarom je de 'van Driel methode' kunt toepassen en voor je laat werken. Zodat niemand je meer de les gaat lezen over jouw plan. Zodat jij kan meepraten en weet waar ze het over hebben. Zij jou niet voor 1000,-de euro extra gaan verkopen omdat jij niet weet waar ze het over hebben en of waar jij naartoe wil werken. En jij maar ja knikt i.p.v de leiding nemen in het gesprek. De 'van Driel methode' is een uitgebeide training met consulten Waarbij we gedurende 1 jaar samen werken tot één resultaat.

Dag 4: Wie heb je nodig voor je (ver)bouwtekeningen

Waar kun je het snelste op besparen. Wie doet wat voor jou. Wie heb Jij nodig? Er is een heel team voor jou aan het werk voor je een bouwvergunning kunt aanvragen. Maar ga je met iedereen in zee?

Dag 5: Leer kijken en vooral ontdekken wat er mogelijk is

Leer denken in mogelijkheden door vooruit te kijken. Ik ga je in deze training leer je vermogen te ontwikkelen om jezelf voor te bereiden. Dat jij inziet waar het fout dreigt te gaan. Dat je daar snel als particulier op kan anticiperen i.p.v dat je de factuur moet gaan betalen.

Jij kan het ook! Met het juiste gereedschap zelf aan de slag.

Waarom is deze training anders dan anderen?

De voornaamste reden dat mensen geen plan hebben is dat ze denken te bezuinigen door zelf te ‘modderen’. Ze geen professionele binnenhuisarchitect bouw- of projectbegeleiding nemen vanwege de hoge kosten. En ja tussen de €5000,- en de €25.000,- (soms zelfs nog meer) kost een goed ontwerp met wat begeleiding. En juist dat ontwerp is zo belangrijk.

Familie, collega’s, de winkels- of de vakman die eigenlijk geen tijd heeft voor jou keuzestress, komen ongevraagd met adviezen hoe je je huis moet indelen en inrichten. De meest hebben een ander doel en dat is niet jouw doel Kennis die 20 jaar geleden hebt opgedaan is nu niet meer relevant omdat de gedachten over leven en wonen gewoonweg is veranderd,

Stop met Googelen en los zand informatie.

Je krijgt versplinterde ideeën en advies. Dat brengt jou dus geen steek verder.

Mijn eigen huishoudelijke hulp had een keuken laten ‘ontwerpen ’door een keukenboer. Totaal niet over nagedacht. Zou een regelrechte miskleun zijn geweest. Niet fictioneel en nauwelijks bergruimte. Trots of onzeker ik weet het niet Het plan kwam mij onder de ogen. Ik heb direct kunnen en zelfs moeten ingrijpen. Je kan een nieuwe keuken met de daar aan verbonden verbouwing maar 1 x goed doen.

Wist je dat de fouten die je nu maakt de komende 60 jaar vastzit. Of je moet weer opnieuw gaan renoveren of verbouwen. Een kleur die tegenvalt kun je veranderen, een muur verplaatsen niet meer.

Dit is een unieke onlinetraining die je onafhankelijk verder helpt – jij gaat het zelf doen, samen met Gertie een onafhankelijke kennisbank.

Ga jij het ook slimmer aanpakken? Start de mini training!

Weet waarom je NU al met je eerste stappen moet beginnen. Deze 5- daagse minitraining leert jou vooral bewust worden. Voor de kostprijs van een diner en een drankje zoveel informatie in deze mini training  is te overzien.

Voor iedereen een betaalbaar binnenhuisarchitect met kennis.
Uniek in Nederland speciaal voor jou.

Ik zag teveel misstanden- dat bracht mij om samen met jouw een beter resultaat te geven. Wist je dat binnen een aantal jaar na de oplevering alweer verbouwplannen klaarliggen omdat ze achteraf anders hadden gewild. Gertie is er om jou te helpen. Jouw fantasie over de woning slim te transformeren naar een behapbaar geheel met slimmer resultaat. Zodat jij ook budgettair de eindstreep haalt. Jij verstandige beslissingen neemt- een mooi ontwerp maakt- het heft in eigen handen neemt.

Ontwerp van binnen naar buiten. Daar waar jij leeft. De buitenkant doe jij voor de buren- binnen is voor jezelf. Daar zit jouw persoonlijke beleving.

Voor iedereen een betaalbaar binnenhuisarchitect- dat is Meerdaneendak.nl

Slim aan de slag- Pak hier je eerst informatie. Mini training

Bonus

Inclusief 1-op-1
START DE BOUW gesprek

Een water dichtbouwplan begint bij jezelf!

“Terwijl de meeste mensen denk dat dit de taak is van de architect”

We moeten ook zuinig zijn op onze vakmensen, het milieu en natuurlijk jouw portemonnee.

  • Géén +1000 euro voor een plan van aanpak!
  • Veel meerwerkkosten zijn voor jouw verleden tijd!
  • Geen teleurstellingen als je net klaar bent!
  • Stop met Googelen en los zand informatie!
  • Geen twjfels meer over je nieuwe aanpak!

Stop met jezelf vragen te stellen maar en ga gericht aan de slag!

Voor de kostprijs van een diner en een drankje zoveel informatie in deze mini training  is te overzien.

Voorkom de valkuilen die bijna iedere ver- bouwer maakt. Bij je aanmelding voor de 5-daagse mini training het je een gratis Start-de-Bouw afspraak met mij.  In een 30/45 minuten bekijken we samen jouw mogelijkheden. Hoe en of ik je verder kan helpen. Niet elk traject is geschikt om in de van Driel methode te gieten. We kijken samen wat de beste aanpak is bij jouw plannen

Met een gesprek kan ervoor zorgen dat je met minder tijd en geld, veel sneller het gewenste resultaat realiseert. Wie wil dat nou niet? En wat ook mooi is: Door het hele proces’ zelf te doorgronden en te doorlopen mag je nog trotser zijn op je eindproduct.

LET OP:  VOL = VOL

Klik hier om aan de slag te gaan nu het nog het meeste oplevert!