Vraag het Gertie

De 5-daagse mini training:
het verbouw en bouw proces

Hoe pak je dit veel slimmer aan? In deze 5-daagse mini training leer je je gedachten, plannen en budgetten te transformeren naar een geweldig eindresultaat. Tegen een kostprijs van één etentje.

Wat kan je verwachten bij de verbouw en bouw training ?

5-daagse online training: het verbouw en bouw proces

Wat kan je van de 5-daagse (ver)bouw training verwachten? Je ontvang gedurende 5 dagen elke dag een e-mail met daarin informatie, ondersteund met video’s en online trainingen. Hierin leg ik verschillende aspecten van het (ver)bouwproces uit.

Dag 1: Wie is Gertie en wat is haar visie?

We trappen de trainingsweek af met wat achtergrondinformatie. Wie is Gertie, waarom wil ze jou helpen en wat is haar visie?

Dag 2: Uitleg ‘de van Driel methode’

Op de tweede dag staat het stappenplan ‘de van Driel methode’ centraal. Wat is dit stappenplan en waarom moet je dit stappenplan volgen?

Dag 3: Werk als een binnenhuisarchitect

Waar moet je op letten bij het opstellen van een plan en wat zijn de valkuilen?

Dag 4: Alle betrokken partijen, wie heb je nodig?

Dag vier staat in het teken van alle betrokken partijen vóór je kunt starten met bouwen of verbouwen. Wie heb je waarvoor wel of juist niet nodig?

Dag 5: Leer kijken & ontwerpen

We sluiten de trainingsweek af met ontwerpen. Ga zelf schetsen en een ontwerp maken. Je leert ontzettend van kijken en doen.

Met de juiste gereedschap zelf aan de slag.

Wat maakt deze training anders dan anderen?

Tegenwoordig komt iedereen goedbedoeld met adviezen hoe je je huis moet inrichten. Je sociale kring, je collega, je familie of nog erger een winkel of vakman die je helpt met bijvoorbeeld een afwerking en kleur. Ondanks dat deze adviezen oprecht goedbedoeld zijn, is het wel gevaarlijk om dit aan te nemen. Meestal komt een advies namelijk van een persoon die zelf het pad niet heeft bewandelt of met een heel andere agenda werk.

Een woonhuis bouwen of flink verbouwen of een huis kopen van een projectontwikkelaar, doe je maar eens misschien twee keer in je leven. Fouten zijn zo gemaakt omdat er geen overzicht is. Jammer want als je in de start al fout begint zijn de consequenties hoger. Een woning dat de komende 60 jaar verkeerd of onlogisch in elkaar steekt. Een kleur die tegenvalt kun je aanpakken, met een (onlogische) badkamer zul je toch langer moeten doen. En laten we eerlijk zijn: de buitenkant is voor je buren, de binnenkant is voor je eigen genot.

De voornaamste reden dat mensen geen plan hebben is dat ze denken te bezuinigen door zelf te ‘modderen’. Ze geen professionele binnenhuisarchitect bouw- of projectbegeleiding nemen vanwege de hoge kosten. En ja tussen de €5000,- en de €15.000,- (soms zelfs nog meer) kost een goed ontwerp. En juist dat ontwerp is zo belangrijk.

Ga jij het ook beter aanpakken? Start de mini training!

Met deze trainingsweek krijg je inzicht in de bouwwereld, waarom je al met je eerste stap moet beginnen. Deze 5- daagse mini training leert jou vooral bewust worden. Je leert kijken en je leert waar je op moet letten. Zo begin je al heel goed aan je plan.

Meerdaneendak.nl het (ver)bouw ontwerp en stratiegie platform van Nederland voor de consument

Meerdaneendak.nl is er om jou als bouwer- verbouwer of kopen van een projectontwikkelaar te helpen om jouw gedachten, jouw fantasie over de woning slim te transformeren. Daarnaast willen we dat je budgetair de eindstreep haalt. Je verstandige beslissingen neemt. Anderzijds treedt Meerdanjeendak.nl onder meer op als:

  • Een ontwerp organisatie ( binnenhuisarchitectuur- styling projectbegeleiding ) waar we samen met jou en met ons team het beste ontwerp krijgen
  • Ondersteunen we de particulier onafhankelijk bij aanbesteden en offertes
  • Helpen we particulieren naast woongenot ook een fantastisch verkoopbare, waardevaste woning te creëren
  • Prive consulten bij specifiek jouw woning of plan
  • Dat doen we door middel van onze gratis artikelen maar ook grotere trainingen, kennis m.b.t stappenplannen, processen, indelingen, ontwerpen, afwerking en keuzen

Voor iedereen een betaalbaar binnenhuisarchitect en veel kennis voor het mooiste en beste resultaat binnen het budget.

Vraag de training aan

Bonus

Inclusief 1-op-1 analyse gesprek t.w.v €129,-

Tijdens het volgen van de training ga je ongetwijfeld vragen krijgen.

  • Hoe kan ik mijn ontwerp op de best mogelijke manier maken?
  • Hoe moet ik gaan aanbesteden en waar moet ik rekening mee houden?
  • Wie of wat moet ik in gang zetten?
  • Hoe kan ik dit allemaal het beste organiseren?
  • Hoe kan ik mijn huis mooier maken zonder meerkosten?

Wij hebben antwoorden.

Bij je aanmelding voor de 5-daagse mini training ontvang je tevens een gratis analyse gesprek ter waarde van 129,00. In een 30 minuten durend gesprek bekijken we samen hoe je jouw gedachte kunt omzetten in concrete plannen en welke aanpak het beste past bij jouw plannen.

Een strategie gesprek zorgt ervoor dat je met minder tijd en minder geld, veel sneller het gewenste resultaat realiseert.Wie wilt dat nou niet?

Vraag de training aan