Vraag het Gertie

Contact

Heb jij een vraag of wil jij een samenwerking?

Contactgegevens

Heb jij een privéwoning ben jij makelaar of bouwbedrijf.

Wil je een samenwerking of heb je andere ideeën. Laat het ons weten. Neem dan contact op via het onderstaande formulier. Je kan zelfs meteen een zoomafspraak met Gertie inplannen via deze link.  

 

Vragen

Het antwoord op jouw vragen

Hiernaast vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen. Is er nog onduidelijkheid. Weet je niet zeker of jij als een doe-het-zelf binnenhuis - architect kunt of wil fungeren. Jij wil wel hulp maar je weet nog niet waar te starten. Ben jij makelaar of een bouwbedrijf en vind dit interessant voor je eigen klanten? Boek dan vrijblijvend hier een afspraak zodat we het er samen eens over kunnen hebben wat jij wel nodig hebt of wat juist niet.

Maak kennis met Gertie

Contactformulier

Kom in contact met Gertie van meerdaneendak.nl

Heb jij een privéwoning of ben jij makelaar of een bouwbedrijf

Heb jij een idee of wil je een samenwerking. Laat het ons weten. Dan kan Gertie eens met jou sparren wat er mogelijk is. Neem dan gewoon contact op en geef aan welk moment het beste is om jou te bellen. Je kan zelf ook een afspraak inplannen via deze link.  

Geef in het formulier beknopt aan waar je vraag of idee overgaat.

    Kennisbank

    Op weg naar jouw droomhuis met tips van Gertie

    Ik weet hoe jij slim en volledig kan werken. Jij kan het ook met de juiste kennis en hulp. Werk als een professional met je (onder)aannemer. Zij werken ook veel liever professioneel en efficiënt. Je zal merken dat hier direct een win-win situatie gaat ontstaan. Aankopen van een projectwoning, bouwen of verbouwen is een behoorlijk complexe zaak maar ik geef jou de handvatten om de juiste stappen te zetten hierin. Onder andere door mijn eigen ‘van Driel methode’ waarin ik jou meeneem ik het hele proces van aankopen, bouwen of verbouwen. Met mogelijkheid om 3 consulten in te plannen op strategische momenten zodat jij jou plan kunt laten toetsen. Neem dan eens vrijblijvend contact met mij op Er is laagdrempelig behoorlijk winst te behalen uit je woning.