Vraag het Gertie

Bekijk de succesverhalen
Inkijkexemplaar
    Page: /
Bekijk de succesverhalen

(Ver)bouw Cadeaubon

Gaan jouw vrienden of familieleden binnenkort een woning kopen of (ver)bouwen? Dan is dit een cadeau waar ze de rest van hun leven écht voordeel mee hebben. Niet alleen in een fijn woning, maar ook nog eens een huis wat waardevoller is. Ook in slechte tijden is je huis altijd méér gewild en waard. Help je familie of je vrienden echt vooruit!

 • 1 uur
 • 2 uur
 • 3 uur
 • 4 uur
 • Digitaal
 • Print
Wissen

(Ver)bouw Cadeaubon

Gaan jouw vrienden of familieleden binnenkort een woning kopen of (ver)bouwen? Dan is dit een cadeau waar ze de rest van hun leven écht voordeel mee hebben. Niet alleen in een fijn woning, maar ook nog eens een huis wat waardevoller is. Ook in slechte tijden is je huis altijd méér gewild en waard. Help je familie of je vrienden echt vooruit!

 • 1 uur
 • 2 uur
 • 3 uur
 • 4 uur
 • Digitaal
 • Print
Wissen

Productinformatie

Samenvatting

Help je familie of je vrienden echt vooruit!

Of het nu om een verbouwing, nieuwbouw woning op eigen kavel  of een woning van een projectontwikkelaar gaat. Er komt heel veel op ze af. Er moet heel veel of juist heel snel veel geregeld worden.

De meeste beginnen direct met het bezoeken van winkels. Winkel in winkel uit showroom in showroom uit. Pinterest en ander sits worden flink bezocht. Helaas maar waar… het meest past niet in jouw woning of in jou te besteden budget. Het is zonde van de tijd en van je geld. Je wordt lekker gemaakt met dingen die bij jouw toch niet passen of zelf onverstandige beslissingen zijn.

Met een stappenplan, uitgebreide kennis en je woonindeling met lichtpuntenplan ben jij de koop- man of vrouw. Je moet dat plan op tijd in orde brengen, de werkelijke invulling kan later.

Meerwerkosten  We weten dat dit op de loer ligt.

Je kunt zelf als een (binnenhuis)-architect werken. Zelf je plannen maken en organiseren. Bespaar bij meerdaneendak.nl niet alleen minimaal €2800,- op een binnenhuisarchitect, je bespaart ook op onnodige kosten tijdens het bouwproces zelf als je het plan op orde brengt. En dat met een veel beter eindresultaat.

Besteed je alles uit; zowel de organisatie, begeleiding als uitzoeken van materialen dan bespaar je nog veel meer: ruim 12 tot 15 % van de reële verbouw en bouwkosten. Grof geschat € 12.000 – € 18.000. De weg naar je droom is kennis en kunde. Dat begint hier bij meerdaneendak.nl  met de ‘van Driel methode’

Fijn en prettig wonen is als elke dag een beetje vakantie! en wie wil dat nou niet?

We hebben kleine en grote diensten en trainingen ontwikkeld. Van Gratis tot een volledige trainingen * aangevuld met Privé consulten.

Lees hiernaast meer hierover.

PS:  Eén voetnoot: Is deze bon bedoeld voor iemand die een nieuwbouwwoning uit een project wil kopen. De potentiële kopers moet al heel snel de juiste kennis tot zich hebben genomen  Liefst vóór of tijdens de optieperiode. Daar zit je eerst winst. Dan is het niet wachten met de bon tot de verjaardag of  kerstmis. Geef ze dan een voorschot op dit cadeau

*Zolang de voorraad strekt.

Product specificaties

 • Gratis: Whitepaper

Met hierin al heel veel  informatie, kennis en weetjes. Op de cadeaubon is een link die je kunnen downloaden. Wil je nu al naar de gratis informatie.  Bekijk hier je whitepaper

 • 5-daagse mini trainingen- kort maar krachtig

In 5 dagen jou in de juiste stand zetten.Uitleg wat en waarom de van Driel Methode werkt.  Weten waar je op moet letten. Kom tot de ontdekking waarom je via de van Driel methode moet werken wil je het meeste uit je budget en je woning halen.

Voor de prijs van een een avond stappen of etentje weet je al veel waar je op moet letten. * zolang de voorraad strekt

 • A: Van Driel methode training: In 4 flinke modules

Zo kun je zelf aan de slag volgens de van Driel methode. Een methode uitgedacht voor de consument. Een stappenplan die afwijkt maar jou wel veel meer oplevert. Je krijg heel veel kennis met handvatten. Vol met voorbeelden en downloads. Je kunt zelf gaan ontwerpen.

Ga als een binnenhuisarchitect – trajectbegeleider in je werk met de aannemers aan de slag. Maak je ontwerp compleet met lichtplannen. Houdt je budgetten in de hand en je meerwerkkosten. Een training die zijn geld al opbrengt voor je werkelijk start.

Module 1: Budgetteren en financiën

Module 2: Programma van eisen opstellen

Module 3: Je eigen huis indelen in 2d & leidingenplan

Module 4: Plannen en organiseren van de (ver)bouw

Voor de prijs van een weekendje weg voor 2 ben jij heel slim bezig. Later volgen deze weekendjes vanzelf als je weet te besparen.

Meer informatie: Info@meerdaneendak.nl dan stuur ik je een afsprakenlink. 

 •  B: De ‘van Driel methode’ training  met 3 /  4 privé consulten

Hetzelfde als A  maar dan met persoonlijke hulp+ Podcasten

Heb je het plan klaar en wil je op 3 – 4  momenten samen met Gertie in overleg. Samen bestuderen we dan je plan-je organisatie en eventueel je offertes. Wat kan er beter- waar is meer winst uit te halen

Daarnaast zijn er podcast/luisterlessen over diverse onderwerpen die je kunt beluisteren terwijl je sport. De podcast zijn telkens een onderdeel waar je in de bouw tegenaan kunt lopen. Heb jij een probleem of je wil iet over een onderwerp weten. Kun je hier je onderdeel aanklikken. Podcast is voortdurend in ontwikkeling

Voor de prijs van een weekje vakantie met 2 personen, zal je de rest van je leven een fijn huis hebben wat ook als vakantie voelt.

Meer informatie: Info@meerdaneendak.nl dan stuur ik je een afsprakenlink. 

 •   Een verbouw en bouw toolkit om te kunnen ontwerpen.

Dit gereedschap is onmisbaar in jouw project! Wat voor een timmerman zijn hamer en zaag is, is dit voor jou het ontwerpgereedschap. Samen met het boek: Méér dan een dak boven je hoofd. Alles in één doos waar je direct al bespaard op bezorgkosten en wat is goed voor het milieu. Klik hier voor je Toolkit voor je ontwerpen:

Extra informatie

 • Het boek: Méér dan een dak boven je hoofd

Dit boek is door Vereniging Eigen Huis goedgekeurd. Daar is Gertie enorm trots op. Gezien het feit dat Gertie de eerste is die voor de consument het complete proces omschreef. Daarnaast is het boek goedgekeurd door een ingenieur:  Dhr. Ir.R.J.Wijntjes.

Het handboek voor iedereen die een huis gaat (ver)bouwen of restylen is tevens de basis van de cursus. Vol met praktische tips en handvatten, zodat jij goed voorbereid de aankoop, je  bouw of verbouwing ingaat en tevreden op het proces terug kan kijken.

Vragen

Het antwoord op jouw vragen

Hiernaast vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen over het boek ‘meer dan een dak boven je hoofd’. Ben jij op zoek naar meer informatie over het bouw- of verbouwproces? Neem dan een kijkje in onze kennisbank!