Alle onderwerpen

Vraag het Gertie

Kennisbank

Binnenhuisarchitect

Een interieurarchitect of binnenhuisarchitect houdt zich bezig met alle aspecten van de binnenruimte. Je wilt natuurlijk van je huis een thuis maken. Een plek is waar je kunt ontspannen, genieten en samen kunt zijn met je gezin. En naast mooi moet het natuurlijk ook praktisch zijn!

Onderwerpen

Meest recente items

Mooi, praktisch en binnen budget

Een keuken is vaak een dure aankoop. Je laat niet vaak een nieuwe keuken zetten dus je wilt het helemaaal naar wens inrichten. Toch komt het vaak voor dat mensen achteraf spijt krijgen van bepaalde keuzes. De keuken is erg mooi maar past niet bij de stijl van de rest van het huis. Of de keuken blijkt achteraf toch niet zo praktisch ingericht te zijn.


Zonde, want waarschijnlijk moet je er nog wel een aantal jaar mee doen. Door een goede planning te maken kun je dit voorkomen. Bekijk de keuken niet als een los onderdeel, maar als een geheel van de rest van het huis. Neem ook geen overhaaste beslissingen. Moet je de keuken al zo snel uitkiezen of kan je dit ook op een later moment in het bouw- of verbouwproces nog bepalen?

Vragen

Het antwoord op al jouw vragen

Hiernaast vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen over de keuken. Als onafhankelijke bouw specialist helpt Gertie jou graag met het ontwerpen of inrichten van jouw keuken.

Vind jouw oplossing