Alle onderwerpen

Vraag het Gertie

Kennisbank

Blogs van Gertie

Als ervaringsdeskundige en professional in de bouw help ik jou graag. Meedenken en voorkomen dat je in de veelvoorkomende valkuilen stapt. Samen creëren we jouw ideale huis. Want een huis bouw je niet alleen voor jezelf maar ook voor iedereen die er in de toekomst gaat wonen.

Onderwerpen

Meest recente items

Vragen

Het antwoord op jouw vragen

Hiernaast vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen over kosten. Als onafhankelijke bouw specialist heeft Gertie veel praktische tips en adviezen voor het beheren van je budget.

Vind jouw oplossing

{“@context”:”https://schema.org”,”@type”:”FAQPage”,”mainEntity”:[{“@type”:”Question”,”name”:”Wanneer start de cursus ‘Van Driel methode’”,”acceptedAnswer”:{“@type”:”Answer”,”text”:”Je kunt de cursus op elk gewenst moment starten. Zo kan jij aan de slag wanneer het jou uitkomt en alles op je eigen tempo volgen. Wanneer het juiste moment is, dat is afhankelijk van de situatie waarin je zit en hoe ver je al bent in het bouw of verbouwproces. Alle video’s en het cursusmateriaal kun je online vinden zodra je de cursus hebt aangeschaft. Wij raden aan om de cursus altijd te volgen vóór je een handtekening zet onder een koopcontract of vóór gaat aanbesteding bij een bouwbedrijf. Dat levert je het meeste op en haal je alles uit de cursus maar ook uit je eigen bouw of verbouwproces.”}},{“@type”:”Question”,”name”:” Wat heb ik nodig om de cursus te kunnen volgen?”,”acceptedAnswer”:{“@type”:”Answer”,”text”:”De gehele cursus is online, wat je sowieso nodig hebt is een laptop, tablet of smartphone met internetverbinding. De cursus is online te volgen en de uitwerkingen van opdrachten kun je offline doen. Een notitieblok kan handig zijn als je aantekeningen wil maken. Voor sommige cursussen heb je bepaald materiaal nodig zoals een schaar, liniaal schaal, tekenpapier etc. Dit wordt aan het begin van de cursus aangegeven en zijn allemaal producten die makkelijk te verkrijgen zijn.”}}]}