Vraag het Gertie

Neem de eerste stap

Styling

Het inrichten van je huis

Je bent een heel eind met de bouw of renovatie van je huis, nu alleen de inrichting nog. Dit is een belangrijk aspect, aangezien het je huis kan maken of breken. Maar waar moet je op letten?

  • Houdt grip op je budget
  • Creëer een moodboard
  • Maak een realistische planning
Ontdek hoe

Stel een budget op

Het inrichten van je huis is vaak het laatste onderdeel in het bouw- of verbouwproject. Het is natuurlijk zonde wanneer je na het bouw-of verbouwproces moet concluderen dat er vanwege onverwachte kosten niet voldoende budget over is voor de inrichting van je huis. Het opstellen van een budget voor de inrichting van je huis is daarom van groot belang.

Het is zo zonde als de styling niet kan op de manier zoals jij het voor je zag. Jouw droomhuis is pas compleet als het ook echt zo is ingericht als je wil. Dat je elke dag kunt genieten van je huis en er met plezier in leeft. Door van te voren al goed te weten wat je wil qua styling of inrichting, kun je ook hiervoor een budget vrij maken. Zo weet je zeker dat je ook in de laatste fase van het proces kunt doen wat je voor ogen hebt. Gertie leert jou in haar cursus hoe je van jouw huis, meer dan een dak boven je hoofd maakt. 

Leren besparen

Budget vrij houden voor de inrichting van je huis is belangrijk maar er zijn genoeg manieren om te besparen. Echt niet alles in je huis hoeft duur te zijn om mooi te zijn of om lang van te kunnen genieten. Het enige is dat je moet weten waar je wel en waar je ook vooral niet op moet besparen. Het is zonde als je jouw zorgvuldig vrijgemaakte budget uitgeeft aan de verkeerde dingen. Waardoor je een jaar later de helft van je inrichting weer opnieuw moet gaan aanschaffen.

Weet dus waar je je geld aan uit zou moeten geven en wat je ook kan laten. Door een goed plan te hebben voor je styling en deze ook echt af te stemmen op je woning, ga je veel fouten voorkomen. Niet de meubels aanschaffen omdat je ze altijd al wilde, maar omdat ze echt passen in en bij je woning. Daarnaast weten waar geld te besparen is en waar je het best in kunt investeren voor de toekomst. Een goede voorbereiding en slimme keuzes maken kan je een hoop geld, tijd en spijt besparen. Gertie denk in een persoonlijk consult met je mee, zodat jouw droomhuis van steen tot styling af is. 

Oplossingen

Neem de eerste stap

Goed voorbereid aan de slag met het bouwen, verbouwen of stylen van je huis. Gertie helpt je graag verder in dit proces.

Gertie van Driel

Vragen

Het antwoord op jouw vragen

Hiernaast vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen over inrichting en styling. Ben je op zoek naar meer informatie over het inrichten en stylen van huis? Lees dan verder!

Bekijk de kennisbank