Alle onderwerpen

Vraag het Gertie

Kennisbank

Aanbesteding

Een goed plan maken voor de bouw of verbouwing van je huis is hoe dan ook nodig. Een kloppende en realistische interieurindeling, lichtplan en elektraplan ook. Waarom zou je er dan niet voor zorgen om dit in één keer goed te doen. Met de juiste voorbereiding en kennis kun je ervoor zorgen dat je vanaf moment één grip hebt op het hele proces.

Onderwerpen

Meest recente items

Een goed begin is het halve werk

Een goede planning die past bij je wensen, realistisch is en waar je grip op hebt. Dat klinkt als goede start! Toch loopt de planning vaak uit met als gevolg dat de bouw of verbouwing onnodig lang duurt. Dit brengt vaak ook extra kosten met zich mee.

Veel mensen houden tijdens het opstellen van de planning niet voldoende rekening met de volgorde. Het moment waarop je een bepaalde keuze maakt is namelijk beslissend voor het verloop van de bouw of verbouwing. Moet je nu al een keuken kiezen of kan dit ook later? Is het slim nu al na te denken over het interieur of vertraagt dit het proces onnodig? Je wil natuurlijk zo snel mogelijk in jouw nieuwe huis wonen. In onze kennisbank geven we je praktische tips en adviezen over het plannen van een bouw of verbouwing.

Vragen

Het antwoord op jouw vragen

Hiernaast vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen over de planning. Als onafhankelijke bouw specialist helpt Gertie jou graag met het opstellen van jouw planning.

Vind jouw oplossing