Vraag het Gertie

Neem de eerste stap

Keuken

Creëer jouw ideale keuken

De keuken is tegenwoordig vaak het hart van een huis. Er wordt gekookt, gegeten en geleefd. De mogelijkheden zijn eindeloos, en dat maakt het juist zo lastig. Hoe creëer je de ideale keuken?

  • Ontwerp een passende indeling
  • Ontwikkel een elektriciteitsplan
  • Weet waarop je kunt besparen
Ontdek hoe

Een keuken binnen budget

De keuken is een belangrijk onderdeel van het huis. De voorbereiding van de bouw of verbouwing van de keuken is dan ook ontzettend belangrijk.  Als het elektriciteitsplan eenmaal klaar is en er een plan ligt voor de leidingen is het lastig om de indeling van de keuken nog te veranderen. Bedenken hoe het is als je er echt leeft, dit maakt het makkelijk om te bedenken wat jij nodig hebt in de keuken. 

Het komt te vaak voor dat mensen een mooie keuken hebben uitgezocht en halverwege het proces tot andere inzichten komen.  Deze zorgt ervoor dat je niet jouw ideale keuken krijgt of dat je onverwachts veel meer geld en tijd kwijt gaat zijn aan meerwerk. Door van te voren een heel duidelijk plan te hebben voorkom je deze situaties. Als je weet wat je te wachten staat, weet je wanneer je welke keuzes moet maken in het proces. Zo voorkom je dat je overhaast beslissen moet nemen.

Kan jij wel wat hulp gebruiken met het elektriciteitsplan of de indeling van je keuken? In een online privé consult kijkt Gertie graag met je mee. Ze geeft adviezen en praktische tips waarmee jij jouw ideale keuken kan realiseren! 

Onderdeel van een groter geheel

Een keuken is geen losstaand onderdeel, maar een aspect van je gehele woning. Daarom is het niet alleen belangrijk om na te denken over de stijl van de keuken maar ook over de indeling. Bekijk het uitzoeken van een keuken dus niet als los onderdeel van je plan, maar bekijk hoe de keuken in zijn geheel in jouw woning past.

De meest gemaakte fout is dat een keuken enkel wordt uitgezocht op uiterlijk en apparatuur. Erg belangrijk natuurlijk maar vaak wordt dan vergeten dat de indeling van de keuken directe invloed heeft op de rest van de woning. Dit klinkt heel logisch maar gaat niet voor niets zo vaak fout. De keuken een andere kleur geven of nieuwe deurtjes kan altijd nog. Het aanpassen van de indeling is echter niet zo makkelijk. Zorg er daarom voor dat de indeling klopt. Dat is je eerste zorg, de rest kan ook later.  Weten wanneer je welke keuzes moet maken zorgt ervoor dat je op tijd over de juiste zaken na gaat denken. In het boek legt Gertie uit hoe je in de juiste volgorde een bouw of verbouwing in gaat.

Oplossingen

Neem de eerste stap

Goed voorbereid aan de slag met het bouwen, verbouwen of stylen van je huis. Gertie helpt je graag verder in dit proces.

Gertie van Driel

Vragen

Het antwoord op jouw vragen

Hiernaast vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen over de keuken. Ben je op zoek naar meer informatie? Lees dan verder!

Duik in de kennisbank