Vraag het Gertie

Neem de eerste stap

Nieuwbouwwoning van een projectontwikkelaar

Heb jij een nieuwbouwwoning op het oog? Nádat je een handtekening hebt gezet moet je ineens héél vroeg beslissingen nemen. Je keuken, badkamer, tegels enzovoort. Je hebt het al zo druk met hypotheken en ander dingen. Ik hoor heel vaak: Als ik dat had geweten. Heb je een neiuwbouw op eigen kavel. Kijk dan bij verbouwen

De aanhouder wint

De woningmarkt is doorgedraaid, zeker als het om nieuwbouwwoningen gaat. Een beperkt aanbod en lange wachtrijen. Maar de aanhouder wint. Gefeliciteerd, ineens ben je eigenaar van een nieuwbouwwoning.

Je komt nu waarschijnlijk in een voor jou nog onbekend traject terecht. Een traject waarin iedereen wat van je wil en tijd schaars is. Daarnaast moet je veel belangrijke en tevens overhaaste beslissingen maken. En dit is nou precies waar het vaak fout gaat. Want het maken van weloverwogen beslissingen en een goede voorbereiding zijn nog nooit zo belangrijk geweest. Moet je nu echt al bepalen welk kastje er in je keuken komt te hangen? Rust zorgt voor overzicht. En overzicht zorgt voor grip op het bouwproces.

Een goede voorbereiding is écht het halve werk

Een goede voorbereiding is makkelijker dan je denkt. Helaas slaan we vaak dit stukje over. Men zegt wel eens: Je moet drie keer bouwen voordat het helemaal naar wens is. Maar laten we eerlijk zijn, hier heb jij helemaal geen tijd en geld voor. Wat nog erger is; je blijft met een ontevreden gevoel achter. Binnen 4 weken alles op orde hebben. Niet alleen je hypotheek, maar ook de technische aspecten. Oftewel: een sneltrein vol met valkuilen. Gertie heeft al meer dan 20 jaar ervaring als bouwspecialist en weet daardoor precies wat deze valkuilen zijn en hoe je deze kan voorkomen. Al deze kennis heeft ze voor jouw gebundeld. Maak van de sneltrein een stoptrein en begin op tijd met informatie. Voorkom bouwfouten- miskopen en weet waar je naar toewerkt.

Maak alvast eens kennis met Gertie en volg de 5-daagse minitraining

Ga altijd stap voor stap door het proces zodat jij grip op het dit proces krijgt, vertraging voorkomt en geld en milieu spaart.

Oplossingen

Neem de eerste stap

Krijg grip op het bouwen, verbouwen of stylen van je huis. Gertie helpt je graag verder in dit proces.

Gertie van Driel

Vragen

Het antwoord op jouw vragen

Hiernaast vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen over een nieuwbouwwoning. Ben je opzoek naar meer informatie? Duik dan gerust in onze kennisbank.

Bekijk de kennisbank