Vraag het Gertie

Neem de eerste stap

Nieuwbouwwoning: Architectenwoning of Projectwoning?

Een nieuwbouwwoning? Er zit behoorlijk veel verschillen in deze twee optie's. De aanpak is voor jouw daarom compleet anders. Ieder met hun eigen valkuilen. Een waterdicht bouwplan begint bij jezelf! Terwijl de meeste mensen denk dat dit de taak is van de architect of bouwbedrijf.

Nieuwbouwwoning van een projectontwikkelaar

De woningmarkt is doorgedraaid, zeker als het om nieuwbouwwoningen gaat. Een beperkt aanbod en lange wachtrijen. Maar de aanhouder wint. Gefeliciteerd, ineens ben je eigenaar van een nieuwbouwwoning.

Je komt nu waarschijnlijk in een voor jou nog onbekend traject terecht. Een traject waarin iedereen wat van je wil en tijd schaars is. Binnen 4 weken alles op orde hebben. Niet alleen je hypotheek, maar ook de technische aspecten. Oftewel: een sneltrein vol met valkuilen. Maak van de sneltrein een stoptrein en begin op tijd met informatie. Voorkom miskopen- neem verstandige besluiten een afspraak met Gertie die je verder helpt. Zodat jij  weet waar je naar toewerkt en slimme besluiten neemt!

Gertie heeft al meer dan 20 jaar ervaring en weet daardoor precies wat deze valkuilen zijn en hoe je deze kan voorkomen. Al deze kennis heeft ze voor jouw gebundeld.

Moet je nu echt al bepalen welk kastje er in je keuken komt te hangen? Rust zorgt voor overzicht. En overzicht zorgt voor grip op het koop/bouwproces.

Nieuwbouw op een kavel met je eigen architect

Ooit gehoord van: ‘ Je moet toch drie keer bouwen’? Dat betekent gewoon: Je hebt fouten gemaakt en de plank misgeslagen. Je had het anders moeten aanpakken en je huis anders moeten bouwen.

Maar laten we eerlijk zijn, hier heb jij helemaal geen tijd en geld voor om 3 x te bouwen. Wat nog erger is; je blijft met een huis zitten wat eigenlijk alweer verbouwd moet worden. En dat binnen een paar jaar na oplevering.

Gertie heeft al meer dan 20 jaar ervaring als ontwerper en trajectbegeleider  en weet daardoor precies wat deze valkuilen zijn en hoe je deze kan voorkomen. Al deze kennis heeft ze voor jouw gebundeld. Maak van de sneltrein een stoptrein en begin op tijd met informatie. Voorkom bouwfouten- miskopen en weet waar je naar toewerkt.

Maak alvast eens kennis met Gertie en maak een gratis afspraak met Gertie en volg de voordelige eerste aanzet een 5-daagse minitraining of download de Gratis Whitepaper

Een volledige voorbereiding is makkelijker dan je denkt. ‘We hadden achteraf…….’ zinnen zijn verleden tijd.

Zo kan jij zeggen: ‘Ik moet 3 x bouwen omdat ik in een ander levensfase zit’. Ga altijd stap voor stap door het proces zodat jij grip op het dit proces krijgt, vertraging voorkomt en geld en milieu spaart.

Vragen

Het antwoord op jouw vragen

Hiernaast vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen over een nieuwbouwwoning. Ben je opzoek naar meer informatie? Duik dan gerust in onze kennisbank.

Bekijk de kennisbank

{“@context”:”https://schema.org”,”@type”:”FAQPage”,”mainEntity”:[{“@type”:”Question”,”name”:”Een woonhuis is toch klaar als ik het koop?”,”acceptedAnswer”:{“@type”:”Answer”,”text”:”De ruwbouw is klaar, de afbouw juist niet. In de brochure zien de woning helemaal klaar uit. De brochure werken met visuals zoals je woning eruit ‘kan’ komen te zien.”}},{“@type”:”Question”,”name”:”Wat is nu eigenlijk de Van Driel methode?”,”acceptedAnswer”:{“@type”:”Answer”,”text”:”De van Driel methode is afwijkend op de standaard manier van werken in de bouw. Het is een gunstige en doordachte manier van werken. Voor meer informatie bekijk onze oplossingen.”}}]}