Vraag het Gertie

Neem de eerste stap

Het verbouwen van je huis

Eindelijk is het zover! De verbouwing waar je al lang op zat te hopen wordt nu echt realiteit. Maar het blijkt toch lastiger dan in eerste instantie gedacht. Want waar en hoe begin je? Gertie helpt je op weg!

Voorkom dat de aannemer moet beslissen

Het verbouwen of renoveren van je huis is vaak een grote klus vol met onzekerheden. Begin je bij de aannemer of juist met de hypotheek? Door je eigen twijfels en de adviezen van familie en vrienden ontstaat er ruis en een gebrek aan overzicht. Hoe voorkom je dit? Door een concreet plan van aanpak uit te werken. Wanneer je het gehele proces inzichtelijk hebt en begrijpt welke keuzes welke gevolgen met zich mee brengen, wordt het communiceren met de uitvoerende partijen een stuk makkelijker. Ook voor de uitvoerende partijen is dit prettiger werken. Want een aannemer is natuurlijk geen ontwerper. Het is belangrijk dat jij zelf in controle blijft over het gehele proces. Uiteindelijk kan je je geld namelijk maar één keer uitgeven. Wanneer je over de juiste tools en kennis beschikt ben je zelf in staat een helder en compleet plan op te stellen zonder te veel meerwerkkosten. Zo houdt je geld over voor de mooie dingen.

Met zelfvertrouwen het verbouwproces in

Een verbouwing loopt maar al te vaak uit. Niet enkel in tijd, maar ook in budget. Zo wordt een verbouwing van €80.000 algauw €120.000.  Men zegt wel eens: je moet drie keer verbouwen voordat het helemaal naar wens verloopt. Maar laten we eerlijk zijn, hier heb jij helemaal geen tijd en geld voor. Daarnaast, wat laat voor een woning je achter?

Gertie heeft al meer dan 20 jaar ervaring als bouwspecialist en weet daardoor precies hoe je een verbouwing moet aanpakken. Ben jij benieuwd hoe je zelf als een binnenhuisarchitect een ontwerp ontwikkeld en je plan van aanpak realiseert? In de online cursus neemt Gertie je stap voor stap mee in dit proces. Zo kan jij vol zelfvertrouwen het verbouwproces ingaan, de betrokken partijen goed instrueren én geld en tijd besparen.

Oplossingen

Neem de eerste stap

Krijg grip op het bouwen, verbouwen of stylen van je huis. Gertie helpt je graag verder in dit proces.

Gertie van Driel

Vragen

Het antwoord op jouw vragen

Hiernaast vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen over het verbouwen van jouw woning. Ben je opzoek naar meer informatie? Duik dan gerust in onze kennisbank.

Bekijk de kennisbank