Alle onderwerpen

Vraag het Gertie

Kennisbank

Aanbesteding

Een goed plan maken voor de bouw of verbouwing van je huis is hoe dan ook nodig. Een kloppende en realistische interieurindeling, lichtplan en elektraplan ook. Waarom zou je er dan niet voor zorgen om dit in één keer goed te doen. Met de juiste voorbereiding en kennis kun je ervoor zorgen dat je vanaf moment één grip hebt op het hele proces.

Onderwerpen

Meest recente items

Voorkom verrassingen

Waar het bij aanbesteden vaak mis gaat is dat er niet op tijd een volledig en juist plan is. Of dat er in de verkeerde volgorde wordt gewerkt, de badkamer meubels en tegels zijn gekozen maar er ligt nog geen plan voor de leidingen. Dit is ontzettend zonde want dat zorgt ervoor dat je waarschijnlijk veel meer tijd of geld kwijt gaat zijn aan de bouw of verbouwing dan je zou willen. Of misschien nog erger, het eindresultaat is niet wat je ervan verwacht had en een huis is natuurlijk iets waar je jaren plezier van zou moeten hebben. Een goede voorbereiding is hierin echt het halve werk en deze fouten kunnen dan ook makkelijk voorkomen worden.

Als je precies weet wat er op je af gaat komen bij de bouw of verbouwing, kun je veel beter keuzes maken en je aankopen gaan doen. Keuzes over waaraan en vooral ook wanneer jij je geld wil gaan uitgeven en welke professionals jij wil inschakelen. Geen overhaaste beslissingen maken door druk van buitenaf maar een goed plan waarin jij zelf weet wanneer welke keuzes gemaakt moeten worden. Een technisch kloppende interieurindeling met een realistisch passend budget, dit kun jij ook. Grip op het proces, dat kan jij leren. Neem een kijkje in onze kennisbank, daar lees je alles over de aanbesteding bij een bouw of verbouwing.

Vragen

Het antwoord op al jouw vragen

Hiernaast vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen over aanbesteding. Heb je nog wat meer informatie nodig, duik de kennisbank in. Hier kun je alles vinden over het proces van (ver)bouwen en hoe Gertie jou verder kan helpen

Vind jouw oplossing