Alle onderwerpen

Vraag het Gertie

Bekijk mijn projecten!

  • 25 januari 2022
  • Projecten van Gertie

Als onafhankelijke professional geef ik advies en ondersteuning bij het bouwen, verbouwen en renoveren. Gespecialiseerd in binnenhuisarchitectuur & styling.

Gerealiseerde projecten

In de onderstaande video heb ik een aantal van mijn gerealiseerde projecten voor je op een rijtje gezet. Hopelijk geeft dit je een goed beeld van mijn expertise!

Project Bonaire – Project Stolpboerderij – Project Woonhuis – Project Renovatie / Restylen – Project Clubgebouw – Project Tuinkeuken – Project Uitbouw – Project Moderne Woning –

Binnenhuisarchitectuur

Eén van mijn specialisaties is binnenhuisarchitectuur. Zo werd mij recent gevraagd de indeling van een appartement te verbeteren. In de onderstaande video geef ik je een kijkje in het proces en het eindresultaat!

Oplossing

Ga zelf aan de slag met ontwerpen.

Begin met de whitpaper. Daarin zit al veel informatie. In de GRATIS Whitepaper zit een link naar heel voordelige 5-daagse minitraining. Gertie wil je jezelf goed voorbereiden. In deze 5-daagse minitraining leer je waarom je een plan en een plan van aanpak moet maken. Je leert de van Driel methode kennen. Heb jij vragen of zoek je hulp op afstand tijdens of voorafgaand aan jouw bouwproces? Als onafhankelijke professional kijkt Gertie graag met je mee naar jouw verbouw- of bouwplan. Je krijgt persoonlijk advies op specifieke bouw aspecten zoals bijvoorbeeld de planning, het budget of de interieurindeling.

Meer informatie

Grip op het hele proces met de Van Driel Methode

Maak van je huis een thuis!

Vragen

Het antwoord op jouw vragen

Hiernaast vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen over het boek, de cursus en de privé consulten. Ben je opzoek naar informatie over het bouwen of verbouwen van je huis? Lees dan verder!

Duik in de kennisbank