Alle onderwerpen

Vraag het Gertie

Kennisbank

Kosten

De bouw of verbouwing van een huis is hoe dan ook een geldkwestie. Toch kun je een hoop geld besparen door de juiste voorbereidingen te treffen en de goede keuzes te maken. Door een goed financieel plan, een realistische planning en de juiste kennis creëer je jouw droomhuis binnen je budget.

Onderwerpen

Meest recente items

Voorkom onvoorziene kosten

Vaak gaat het al fout in de voorbereiding. Er zijn kosten vergeten in het budget, er wordt in het begin teveel geld uitgegeven of er is miscommunicatie met andere partijen waardoor er meerwerkkosten ontstaan. Natuurlijk kan je niet alles voorkomen, onvoorziene kosten zul je altijd houden. Maar dit kan je wel beperken. Onder andere door je goed voor te bereiden en jezelf in een vroeg stadium al te laten adviseren door een onafhankelijke specialist.

Als je weet wat er tijdens de bouw of verbouwing op je af gaat komen kun je betere keuzes maken. Keuzes over waaraan en wanneer jij je geld gaat uitgeven. Neem geen overhaaste beslissingen, laat geen onnodig werk uitvoeren en doe geen aankopen onder druk van derden. Doorloop het proces in je eigen tempo zodat je jouw budget kunt bewaken. Het is immers jouw budget.

Vragen

Het antwoord op jouw vragen

Hiernaast vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen over kosten. Als onafhankelijke bouw specialist heeft Gertie veel praktische tips en adviezen voor het beheren van je budget.

Vind jouw oplossing