Alle onderwerpen

Vraag het Gertie

Podcast “Doe het Lekker Zelf” verbouw plannen en organiseren

  • 11 december 2023
  • Video's

Verbouwplannen met doe-het-zelfvers

Welkom bij “Doe het Lekker Zelf” met Meerdaneendak.nl van Stijlcast met Marjolijn Dekker!

Een waterdicht bouwplan begint bij jezelf!
Terwijl de meeste mensen denken dat dit de taak is van een architect of het bouwbedrijf

Verbouwplannen! Met hulp waar nodig van een professional?

Ben jij ook zo enthousiast over het idee om zelf je huis te bouwen of te verbouwen? De keuze om zelf de bouwbegeleiding op je te nemen getuigt van ambitie, en het erkennen dat je daarbij wel wat deskundige hulp kunt gebruiken, is gewoon realistisch.

Ik ben Gertie van Driel, interieurontwerper en schrijver van het boek ‘Meer dan een dak boven je hoofd’. Mijn missie? Bouwers en verbouwers begeleiden in het bouwproces en helpen om optimaal gebruik te maken van de ruimte door een doordachte indeling te creëren. Want laten we eerlijk zijn, het (her)indelen van een ruimte gaat nogal eens mis. Denk aan een badkamer met deuren die tegen elkaar aan komen, een keuken die onlogisch is ingedeeld, een trap die niet lekker uitkomt op de volgende verdieping, of zelfs het over het hoofd zien van cruciale zichtlijnen.

Bouw of verbouwproject begeleiden en organiseren

Met mijn handboek en online trainingen neem ik je mee op een reis en begeleid ik jou naar jouw nieuwe thuis. Dus, als je wilt weten hoe je jouw bouw- of verbouwproject naar een hoger niveau tilt, ben je hier aan het juiste adres.

Luister nu naar “Doe het Lekker Zelf” en ontdek de geheimen van succesvol bouwen en verbouwen, gepresenteerd door Stijlcast Marjolijn Dekkers. Veel luisterplezier

Oplossing

Gratis eerste informatie

Duik slim in de wereld van bouwen en verbouwen! Ze zeggen weleens dat er meerdere wegen naar Rome leiden, soms rechtstreeks, soms met een omweg. Maar wat als ik je vertel dat een goede voorbereiding het halve werk is? Voordat je jezelf in het avontuur van bouwen of verbouwen stort, is het cruciaal om te weten wat je te wachten staat. Hoe? Zorg ervoor dat je plan op orde is. Dit scheelt niet alleen tijd en stress, maar leidt ook tot een veel beter resultaat. Wil jij de sleutel tot deze wijze aanpak? Pak dan nu onze Whitepaper boordevol gratis informatie over de bouwbranche die jou een vliegende start geeft. Begrijp je waarom? Omdat jij dan al op weg bent naar een huis dat niet alleen bouwkundig klopt maar ook nog binnen jouw budget past. Klaar om te ontdekken en te leren? Download de Whitepaper en geef jezelf een voorsprong in jouw bouw- of verbouwproject!

Gratis whitepaper

Wil jij direct hulp voor je ontwerp of porces.

Naast kennis ook 1 op 1 hulp

Vragen

Het antwoord op jouw vragen

Hiernaast vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen over het boek, de cursus en de privé consulten. Ben je opzoek naar informatie over het bouwen of verbouwen van je huis? Lees dan verder!

Duik in de kennisbank