Alle onderwerpen

Vraag het Gertie

Kennisbank

Planning

De bouw of renovatie van een huis valt of staat met een goede planning. Als jij weet wat je te wachten staat kun je eenvoudiger grip houden op het proces. Dit bespaart je tijd, geld en stress!

Onderwerpen

Meest recente items

Een goed begin is het halve werk

Een goede planning die past bij je wensen, realistisch is en waar je grip op hebt. Dat klinkt als goede start! Toch loopt de planning vaak uit met als gevolg dat de bouw of verbouwing onnodig lang duurt. Dit brengt vaak ook extra kosten met zich mee.

Veel mensen houden tijdens het opstellen van de planning niet voldoende rekening met de volgorde. Het moment waarop je een bepaalde keuze maakt is namelijk beslissend voor het verloop van de bouw of verbouwing. Moet je nu al een keuken kiezen of kan dit ook later? Is het slim nu al na te denken over het interieur of vertraagt dit het proces onnodig? Je wil natuurlijk zo snel mogelijk in jouw nieuwe huis wonen. In onze kennisbank geven we je praktische tips en adviezen over het plannen van een bouw of verbouwing.

Vragen

Het antwoord op jouw vragen

Hiernaast vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen over de planning. Als onafhankelijke bouw specialist helpt Gertie jou graag met het opstellen van jouw planning.

Vind jouw oplossing