Alle onderwerpen

Vraag het Gertie

Kennisbank

Binnenhuisarchitect

Een interieurarchitect of binnenhuisarchitect houdt zich bezig met alle aspecten van de binnenruimte. Je wilt natuurlijk van je huis een thuis maken. Een plek is waar je kunt ontspannen, genieten en samen kunt zijn met je gezin. En naast mooi moet het natuurlijk ook praktisch zijn!

Onderwerpen

Meest recente items

Een goed begin is het halve werk

Een goede planning die past bij je wensen, realistisch is en waar je grip op hebt. Dat klinkt als goede start! Toch loopt de planning vaak uit met als gevolg dat de bouw of verbouwing onnodig lang duurt. Dit brengt vaak ook extra kosten met zich mee.

Veel mensen houden tijdens het opstellen van de planning niet voldoende rekening met de volgorde. Het moment waarop je een bepaalde keuze maakt is namelijk beslissend voor het verloop van de bouw of verbouwing. Moet je nu al een keuken kiezen of kan dit ook later? Is het slim nu al na te denken over het interieur of vertraagt dit het proces onnodig? Je wil natuurlijk zo snel mogelijk in jouw nieuwe huis wonen. In onze kennisbank geven we je praktische tips en adviezen over het plannen van een bouw of verbouwing.

Vragen

Het antwoord op jouw vragen

Hiernaast vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen over de planning. Als onafhankelijke bouw specialist helpt Gertie jou graag met het opstellen van jouw planning.

Vind jouw oplossing

{“@context”:”https://schema.org”,”@type”:”FAQPage”,”mainEntity”:[{“@type”:”Question”,”name”:”Wanneer start de cursus ‘Van Driel methode’”,”acceptedAnswer”:{“@type”:”Answer”,”text”:”Je kunt de cursus op elk gewenst moment starten. Zo kan jij aan de slag wanneer het jou uitkomt en alles op je eigen tempo volgen. Wanneer het juiste moment is, dat is afhankelijk van de situatie waarin je zit en hoe ver je al bent in het bouw of verbouwproces. Alle video’s en het cursusmateriaal kun je online vinden zodra je de cursus hebt aangeschaft. Wij raden aan om de cursus altijd te volgen vóór je een handtekening zet onder een koopcontract of vóór gaat aanbesteding bij een bouwbedrijf. Dat levert je het meeste op en haal je alles uit de cursus maar ook uit je eigen bouw of verbouwproces.”}},{“@type”:”Question”,”name”:” Wat heb ik nodig om de cursus te kunnen volgen?”,”acceptedAnswer”:{“@type”:”Answer”,”text”:”De gehele cursus is online, wat je sowieso nodig hebt is een laptop, tablet of smartphone met internetverbinding. De cursus is online te volgen en de uitwerkingen van opdrachten kun je offline doen. Een notitieblok kan handig zijn als je aantekeningen wil maken. Voor sommige cursussen heb je bepaald materiaal nodig zoals een schaar, liniaal schaal, tekenpapier etc. Dit wordt aan het begin van de cursus aangegeven en zijn allemaal producten die makkelijk te verkrijgen zijn.”}}]}