Alle onderwerpen

Vraag het Gertie

Kennisbank

Aanbesteding

Een goed plan maken voor de bouw of verbouwing van je huis is hoe dan ook nodig. Een kloppende en realistische interieurindeling, lichtplan en elektraplan ook. Waarom zou je er dan niet voor zorgen om dit in één keer goed te doen. Met de juiste voorbereiding en kennis kun je ervoor zorgen dat je vanaf moment één grip hebt op het hele proces.

Onderwerpen

Meest recente items

Mooi, praktisch en binnen budget

Een keuken is vaak een dure aankoop. Je laat niet vaak een nieuwe keuken zetten dus je wilt het helemaaal naar wens inrichten. Toch komt het vaak voor dat mensen achteraf spijt krijgen van bepaalde keuzes. De keuken is erg mooi maar past niet bij de stijl van de rest van het huis. Of de keuken blijkt achteraf toch niet zo praktisch ingericht te zijn.


Zonde, want waarschijnlijk moet je er nog wel een aantal jaar mee doen. Door een goede planning te maken kun je dit voorkomen. Bekijk de keuken niet als een los onderdeel, maar als een geheel van de rest van het huis. Neem ook geen overhaaste beslissingen. Moet je de keuken al zo snel uitkiezen of kan je dit ook op een later moment in het bouw- of verbouwproces nog bepalen?

Vragen

Het antwoord op al jouw vragen

Hiernaast vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen over de keuken. Als onafhankelijke bouw specialist helpt Gertie jou graag met het ontwerpen of inrichten van jouw keuken.

Vind jouw oplossing

{“@context”:”https://schema.org”,”@type”:”FAQPage”,”mainEntity”:[{“@type”:”Question”,”name”:”Wanneer start de cursus ‘Van Driel methode’”,”acceptedAnswer”:{“@type”:”Answer”,”text”:”Je kunt de cursus op elk gewenst moment starten. Zo kan jij aan de slag wanneer het jou uitkomt en alles op je eigen tempo volgen. Wanneer het juiste moment is, dat is afhankelijk van de situatie waarin je zit en hoe ver je al bent in het bouw of verbouwproces. Alle video’s en het cursusmateriaal kun je online vinden zodra je de cursus hebt aangeschaft. Wij raden aan om de cursus altijd te volgen vóór je een handtekening zet onder een koopcontract of vóór gaat aanbesteding bij een bouwbedrijf. Dat levert je het meeste op en haal je alles uit de cursus maar ook uit je eigen bouw of verbouwproces.”}},{“@type”:”Question”,”name”:” Wat heb ik nodig om de cursus te kunnen volgen?”,”acceptedAnswer”:{“@type”:”Answer”,”text”:”De gehele cursus is online, wat je sowieso nodig hebt is een laptop, tablet of smartphone met internetverbinding. De cursus is online te volgen en de uitwerkingen van opdrachten kun je offline doen. Een notitieblok kan handig zijn als je aantekeningen wil maken. Voor sommige cursussen heb je bepaald materiaal nodig zoals een schaar, liniaal schaal, tekenpapier etc. Dit wordt aan het begin van de cursus aangegeven en zijn allemaal producten die makkelijk te verkrijgen zijn.”}}]}