Alle onderwerpen

Vraag het Gertie

Kennisbank

Sanitair

Het aanschaffen van sanitair en dan vooral de badkamer aanpakken is iets dat je het liefst zo min mogelijk doet. Het is een grote aanschaf en het idee is dat je jaren met plezier kunt genieten hiervan. Met de juiste voorbereiding en kennis krijg jij de badkamer van je dromen en voor de toekomst.

Onderwerpen

Meest recente items

It seems we can’t find what you’re looking for. Perhaps searching can help.

Een goede investering voor de toekomst

Een badkamer uitzoeken is echt een investering voor de lange termijn. Je wil dat je elke dag blij wordt van je nieuwe badkamer dus het moet een mooi plaatje zijn. Ook wil je dat het vooral praktisch is en werkt voor jouw situatie. Dat de badkamer kan meegroeien met jouw leven en je gezin dat is mooi meegenomen. Al deze wensen kunnen tot uiting komen in je badkamer als je de juiste keuzes maakt. Helaas komt het vaak genoeg voor dat dit helaas niet lukt, ook al waren er zulke mooie plannen. De badkamer is wel mooi maar totaal niet praktisch door het grote bad of de mooie naar onhandige indeling. Er kwamen later allerlei wensen bij die niet meer gerealiseerd konden worden omdat het aan- en afvoer werk er niet op gemaakt waren. Ontzettend zonde want dit kost veel geld, tijd en een hoop moeite. Wij inspireren je graag om een mooie badkamer te realiseren. In onze kennisbank vind je veel praktische tips over hoe je het uitzoeken en laten installeren van een badkamer het best kunt aanpakken. 

Vragen

Het antwoord op al jouw vragen

Hiernaast vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen over sanitair Heb je nog wat meer informatie nodig, duik de kennisbank in. Hier kun je alles vinden over het proces van (ver)bouwen en hoe Gertie jou verder kan helpen

Vind jouw oplossing