Vraag het Gertie

Over Gertie

Realiseer jouw droomhuis met onze deskundige begeleiding voor doe-het-zelf ver-bouw

Als ervaringsdeskundige en professional in de bouw sta ik klaar om jou te helpen bij het realiseren van jouw ideale huis via een doe-het-zelf verbouwproject. Met mijn expertise kunnen we samenwerken om valkuilen te vermijden en een slimme aanpak te hanteren bij elke stap van het proces. Want een huis bouwen doe je niet alleen voor jezelf, maar ook voor de toekomstige bewoners. Samen creëren we jouw ideale huis, stap voor stap!

Lees meer over Gertie Stel jouw vraag!

Wie is Gertie van Driel Verbouw en bouwcoach: Een Expert in Wonen, Bouwen en Verbouwen

Gertie van Driel Verbouw en bouwcoach is een ervaren professional met een passie voor creativiteit en techniek. Met een achtergrond in binnenhuisarchitectuur styling, bouwkunde en kleurenkunde, beschikt Gertie over een brede kennis en expertise op het gebied van wonen, bouwen en verbouwen.

Met meer dan 20 jaar ervaring in eigen bedrijf, genaamd Buro Interieur Design 3L (id3l). Gedurende haar carrière heeft ze duizenden adviezen gegeven, honderden ontwerpen gemaakt en verschillende bouwprojecten succesvol begeleid.

Wat Gertie onderscheidt, is haar unieke perspectief op het bouwproces. Door zelf huizen te bouwen en te verbouwen voor haar eigen gezin, heeft ze uit de eerste hand ervaren wat klanten doormaken tijdens dit proces. Hierdoor heeft ze ook ontdekt dat het bouwproces in de bouwwereld vaak niet goed georganiseerd is, zelfs niet wanneer er wordt samengewerkt met een architect en aannemer.

Gertie heeft meerdere keren het gehele bouwproces overzien, van ontwerp en cascobouw tot afwerking en interieurinrichting. Deze ervaring heeft haar geïnspireerd om haar kennis te delen en anderen te helpen. Ze heeft een boek geschreven genaamd “Méér dan en dak boven je hoofd”, waarin ze het unieke bouwproces voor consumenten beschrijft.

Als erkend spreker heeft Gertie haar boek en de ‘van Driel methode’ gepresenteerd op beurspodia en bij vastgoedsociëteiten. De ‘van Driel methode’ is een innovatieve aanpak die is ontstaan uit haar ervaringen en waarvoor ze zelfs auteursrechten heeft verkregen. Er zijn drie verschillende online ‘van Driel methodes’ beschikbaar:

  • Verbouwen, bestaande woning verbouwen of renoveren
  • Nieuwbouw op een kavel (Bouwen met een architect):
  • Nieuwbouw van een projectontwikkelaar: Als je geïnteresseerd bent in een nieuwbouwproject van een projectontwikkelaar

 

Ieder met zijn eigen uniek proces Gertie je adviseren en begeleiden bij elke stap van het proces, zodat je zeker weet dat je de juiste beslissingen neemt.

Gertie van Driel Verbouw en bouwcoach richt zich dus op het totaalplaatje van wonen. Of je nu wilt verbouwen, een nieuw huis wilt bouwen of geïnteresseerd bent in nieuwbouwprojecten, Gertie staat klaar om je te begeleiden. Met haar studiekennis, ervaring met opdrachtgevers en persoonlijke bouwervaring, kan ze je precies vertellen wat je te wachten staat. Ze deelt waardevolle inzichten over valkuilen, veelvoorkomende fouten en hoe je het hele proces succesvol kunt doorlopen, terwijl je binnen het geplande budget en de gestelde tijd blijft.

Mijn persoonlijke missie

Ik vind het belangrijk dat iedereen een huis heeft dat als een echt thuis voelt. Een fijn bouw- of verbouwproces van jouw ideale huis dat klaar is voor de toekomst.

We hebben gezien hoeveel mensen worstelen met het bouwproces, miskopen en verkeerde beslissingen, en we willen graag jouw partner zijn om deze valkuilen te omzeilen.

Onze deskundige begeleiding en advies helpen je om weloverwogen keuzes te maken. We begrijpen dat de investering in een bouwproject aanzienlijk kan zijn, en daarom is onze bouwadviesdienst betaalbaar voor iedereen. Ons doel is om hoogwaardige ondersteuning en expertise toegankelijk te maken, zodat je kunt profiteren van professioneel advies zonder je financiële grenzen te overschrijden.

Volgende

Oplossing

Slimmer het proces van ontwerpen en organiseren breng je heel veel.

Lees meer over de training

Grip op het proces door de Van Driel Methode

Online cursus: Méér dan een dak

Contactformulier

Kom in contact met Gertie van meerdaneendak.nl

Heb jij een privéwoning of ben jij makelaar of een bouwbedrijf

Heb jij een idee of wil je een samenwerking. Laat het ons weten. Dan kan Gertie eens met jou sparren wat er mogelijk is. Neem dan gewoon contact op en geef aan welk moment het beste is om jou te bellen. Je kan zelf ook een afspraak inplannen via deze link.  

Geef in het formulier beknopt aan waar je vraag of idee overgaat.