Vraag het Gertie

Over Gertie

Samen maken we van jouw huis een thuis

Als ervaringsdeskundige en professional in de bouw help ik jou graag. Meedenken en voorkomen dat je in de veelvoorkomende valkuilen stapt. Samen creëren we jouw ideale huis. Want een huis bouw je niet alleen voor jezelf maar ook voor iedereen die er in de toekomst gaat wonen.

Lees meer over Gertie Stel jouw vraag!

Even voorstellen: Gertie van Driel!

Als kind was ik al bezig met creativiteit, een dromer en een doener. Later in mijn leven kwam dit tot uiting in een opleiding tot binnenhuisarchitectuur. Toen ik eenmaal had ontdekt dat dit mijn roeping was kon ik niet snel genoeg aan de slag. Opleiding in binnenhuisarchitectuur, styling, bouwkunde en kleurenkunde zorgde ervoor dat ik mijn eigen bedrijf kon starten. Buro Interieur Design 3L, afgekort id3l, kwam van de grond.

Niet alleen ging ik aan de slag voor klanten, ook mijn eigen huizen bleven niet bij het oude. Een jaren 60 woning gerenoveerd en gestyled als een modern huis. Daarna een herbouwd jaren 30 stijl huis op eigen grond. En als laatst een geheel nieuwe moderne woning, met oog op de toekomst. Nu met de mogelijkheid tot een kantoor en later geschikt voor andere ruimtes.

Ik hou mij dus bezig met het totaalplaatje van wonen. Van de planning voor bouw of renovatie tot de laatste accessoires in een woning. Door de kennis uit mijn studie en de ervaring met de opdrachtgevers, maar ook de jaren ervaring in de bouw van mijn eigen huizen, weet ik precies wat je te wachten staat. Waar liggen de valkuilen, wat gaat vaak fout, hoe doorloop je het hele proces en hoe blijf je binnen de geplande tijd en het geplande budget?

Mijn persoonlijke missie

Ik vind het belangrijk dat iedereen een huis heeft dat als een echt thuis voelt. Een fijn bouw- of verbouwproces van jouw ideale huis dat klaar is voor de toekomst.

Van een huis een thuis maken is niet eenvoudig. Ik vind het belangrijk dat iedereen met een goed gevoel op dit proces kan terugkijken.

Wonen zou voor iedereen een fijne beleving moeten zijn, alleen gaat hier een heel bouwproces aan vooraf. Ik help je in dit proces zodat jij vol vertrouwen en met de juiste handvatten aan de slag kunt. Met een eindresultaat waar je nog een heel leven plezier van hebt. Want wonen is méér dan een dak boven je hoofd.

Volgende

Oplossing

Stap voor stap van een huis naar een thuis met de online training met hulp

In de van Driel methode training met privé consulten, legt Gertie je stap voor stap het bouw- of verbouwproces uit. Waar jij slimmer kunt werken en hoe te handelen. Zodat de meerwerkkosten in de hand houdt en je budget beter besteed. Koop je een woning uit een project, ga je een bestaande woning verbouwen / renoveren of zelf een woning op je eigen kavel bouwen. Dan komt er veel op je af. Met de van Driel methode en hulp kom je het beste uit het traject als jij weet hoe de hazen lopen. Zo ben je goed voorbereidt en krijg je alle handvatten om direct aan de slag te gaan.

Lees meer over de training

Grip op het proces door de Van Driel Methode

Online cursus: Méér dan een dak

Contactformulier

Kom in contact met Gertie van meerdaneendak.nl

Heb jij een privéwoning of ben jij makelaar of een bouwbedrijf

Heb jij een idee of wil je een samenwerking. Laat het ons weten. Dan kan Gertie eens met jou sparren wat er mogelijk is. Neem dan gewoon contact op en geef aan welk moment het beste is om jou te bellen. Je kan zelf ook een afspraak inplannen via deze link.  

Geef in het formulier beknopt aan waar je vraag of idee overgaat.