Vraag het Gertie

Over Gertie

Samen maken we van jouw huis een thuis

Als ervaringsdeskundige en professional in de bouw help ik jou graag. Meedenken en voorkomen dat je in de veelvoorkomende valkuilen stapt. Samen creëren we jouw ideale huis. Want een huis bouw je niet alleen voor jezelf maar ook voor iedereen die er in de toekomst gaat wonen.

Lees meer over Gertie Stel jouw vraag!

Even voorstellen: Gertie van Driel!

Als kind was ik al bezig met creativiteit, een dromer en een doener. Later in mijn leven kwam dit tot uiting in een opleiding tot binnenhuisarchitectuur. Toen ik eenmaal had ontdekt dat dit mijn roeping was kon ik niet snel genoeg aan de slag. Opleiding in binnenhuisarchitectuur, styling, bouwkunde en kleurenkunde zorgde ervoor dat ik mijn eigen bedrijf kon starten. Buro Interieur Design 3L, afgekort id3l, kwam van de grond.

Niet alleen ging ik aan de slag voor klanten, ook mijn eigen huizen bleven niet bij het oude. Een jaren 60 woning gerenoveerd en gestyled als een modern huis. Daarna een herbouwd jaren 30 stijl huis op eigen grond. En als laatst een geheel nieuwe moderne woning, met oog op de toekomst. Nu met de mogelijkheid tot een kantoor en later geschikt voor andere ruimtes.

Ik hou mij dus bezig met het totaalplaatje van wonen. Van de planning voor bouw of renovatie tot de laatste accessoires in een woning. Door de kennis uit mijn studie en de ervaring met de opdrachtgevers, maar ook de jaren ervaring in de bouw van mijn eigen huizen, weet ik precies wat je te wachten staat. Waar liggen de valkuilen, wat gaat vaak fout, hoe doorloop je het hele proces en hoe blijf je binnen de geplande tijd en het geplande budget?

Mijn persoonlijke missie

Ik vind het belangrijk dat iedereen een huis heeft dat als een echt thuis voelt. Een fijn bouw- of verbouwproces van jouw ideale huis dat klaar is voor de toekomst.

Van een huis een thuis maken is niet eenvoudig. Ik vind het belangrijk dat iedereen met een goed gevoel op dit proces kan terugkijken.

Wonen zou voor iedereen een fijne beleving moeten zijn, alleen gaat hier een heel bouwproces aan vooraf. Ik help je in dit proces zodat jij vol vertrouwen en met de juiste handvatten aan de slag kunt. Met een eindresultaat waar je nog een heel leven plezier van hebt. Want wonen is méér dan een dak boven je hoofd.

Volgende

Oplossing

Stap voor stap van een huis naar een thuis met de online cursus

In de cursus legt ik je alle stappen uit van het bouw- of verbouwproces van je huis. Zo ben je goed voorbereidt en heb je alle handvatten om direct aan de slag te gaan.

Bekijk de cursus

Grip op het proces door de Van Driel Methode

Online cursus: Méér dan een dak

Oplossingen

Neem de eerste stap

Krijg grip op het bouwen, verbouwen of stylen van je huis. Gertie helpt je graag verder in dit proces.

Gertie van Driel

Contactformulier

Nog geen antwoord op jouw vraag?

Je kunt hier contact opnemen met Gertie. Voor een antwoord op je vraag, een idee of aanvraag kun je hier het contactformulier invullen. Gertie zal proberen zo snel mogelijk contact met je opnemen.