Vraag het Gertie

Wat een eye-openers! Ben er superblij mee.

  • Marijke
  • oktober 6, 2023
  • Privé consult

Wat een eyeopeners! Ben er superblij mee.

Het geeft me veel meer inzichten, terwijl ik toch al meerdere verbouwingen achter de rug heb. Deze keer wil ik zo min mogelijk vervelende verrassingen. De online training: ‘Meer dan een dak’ zit goed in elkaar. Laat je nadenken over je wensen, keuzes, details en zet je aan tot actie. En dan komt de kers op de taart: de één op één gesprekken met Gertie. Voor het gesprek dacht ik zelf toch al heel helder te hebben wat ik wil, maar door de vragen die Gertie stelde werd het plan alleen maar beter. Vragen zoals: als dit je doel is, is het dan logisch dat…Dit zou ook kunnen en dan voldoet het helemaal aan je doel. Ook op financieel gebied. Al bij het doornemen van de eerste tekening geeft Gertie aan dat bepaalde meters erg duur gaan worden en biedt alternatieven. Gestroomlijnde logische routes. Maar ook esthetische inzichten, zoals wat er zoal nodig is om van een oud huis het gewenste moderne huis te maken. Vragen die je de aannemer kunt stellen. Het voorkomen van welke valkuilen.

We zijn nog maar in de beginfase van ontwerpen en nu al kan ik zeggen dat het geld van de training terug verdiend is, door de alternatieve die Gertie naar voren bracht. Blij dat ik deze keer een allround deskundige aan mijn zij heb.

Oplossing

Online privé consult

Krijg direct duidelijkheid over je verbouwingsplannen met een eenvoudig online adviesgesprek. Of het nu gaat om je keuken, badkamer, zolder of een complete nieuwe indeling en je energietransitie voor je huis, wij bieden antwoorden en bespreken de beste opties en indelingen.

Boek een privé consult

Persoonlijk advies

Eindelijk iemand die met je mee kijkt!

Succesverhalen

Diverse Recensies Op weg naar jouw ideale huis met tips van Gertie

Als professioneel interieurontwerper en stylist zie ik vaak dezelfde fouten voorbij komen. Dit wil ik voorkomen en zo jou op weg helpen in dit proces. Aankopen van een projectwoning, bouwen of verbouwen is een behoorlijk complexe zaak maar ik geef jou de handvatten om de juiste stappen te zetten hierin. Onder andere door mijn eigen ‘van Driel methode’ waarin ik jou meeneem ik het hele proces van aankopen, bouwen of verbouwen.

Kennisbank

Tips van Gertie

Ik weet waar het vaak mis gaat. Daarom heb een aantal handvatten gemaakt waarmee je zelf aan de slag kunt gaan. Bekijk de kennisbank en pak gratis informatie uit één hand om jouw verbouwing of aankoop zelf tot een succes te maken. Maak niet de fout die velen maken door te denken, ach die verbouw, nieuwbouw of die aankoop nieuwbouwwoning kan ik zelf wel bedenken en regelen. Of ervan uit gaan; mijn architect helpt mij al. Je zal merken dat deze gedachten en uitvoering veel meer geld en tijd kost dan je had gedacht. Dat besef je pas achteraf en dan is het te laat. Pak de kans om het beter te doen. Start met gratis informatie en download de Whitepaper met al heel veel informatie.