Vraag het Gertie

Gertie heeft een groot aandeel gehad de bouw

  • Latifa
  • maart 30, 2021
  • Privé Consult

Gertie heeft bij ons een groot aandeel gehad tijdens de bouw van onze nieuwbouwwoning. Het gaat om een moderne boerderij woning. Nog voordat de eerste muren er stonden, had Gertie ons huis in een 3D video en op tekening levendig gemaakt. Zo mooi! Deze bronnen dienden als leidraad tijdens het gehele proces.

Het fijne vond ik dat Gertie voor ons de filter was voor het uitzoeken van alle materialen. We waren altijd welkom in haar atelier waar onze kleur- en materiaal opbouw langzaam vorm kreeg. Het scheelt gewoon heel veel tijd om met Gertie samen te werken, je bespaart weekenden struinen over de meubelboulevards.

Ook de volledige bouwbegeleiding heeft Gertie voor ons gedaan. Dat betekent een tijdschema voor alle bouwpartijen, de materialen op tijd bezorgd en bijsturen waar nodig. Ook hier zijn wij ontzettend tevreden over. De aankleding van de woning heeft Gertie in de basis voor ons gedaan. Zo heeft ze de raambekleding voor ons begeleidt en een volledig verlichting uitgewerkt.

Oplossing

Oplossing Gertie denkt met je mee in een persoonlijk consult

Een gedegen planning is één van de beste manieren om teleurstelling te voorkomen. Hoe dit eruit moet komen te zien is voor iedere situatie anders. Gertie denkt graag met je mee hoe jij goed voorbereid de bouw of verbouwing van je huis kunt aangaan.

Bekijk het consult

Persoonlijk contact

Eindelijk iemand die met je mee denkt

Oplossingen

Neem de eerste stap

Krijg grip op het bouwen, verbouwen of stylen van je huis. Gertie helpt je graag verder in dit proces.

Gertie van Driel