Vraag het Gertie

Gertie heeft een groot aandeel gehad de bouw

  • Latifa
  • maart 30, 2021
  • Privé Consult

Gertie heeft bij ons een groot aandeel gehad tijdens de bouw van onze nieuwbouwwoning. Het gaat om een moderne boerderij woning. Nog voordat de eerste muren er stonden, had Gertie ons huis in een 3D video en op tekening levendig gemaakt. Zo mooi! Deze bronnen dienden als leidraad tijdens het gehele proces.

Het fijne vond ik dat Gertie voor ons de filter was voor het uitzoeken van alle materialen. We waren altijd welkom in haar atelier waar onze kleur- en materiaal opbouw langzaam vorm kreeg. Het scheelt gewoon heel veel tijd om met Gertie samen te werken, je bespaart weekenden struinen over de meubelboulevards.

Ook de volledige bouwbegeleiding heeft Gertie voor ons gedaan. Dat betekent een tijdschema voor alle bouwpartijen, de materialen op tijd bezorgd en bijsturen waar nodig. Ook hier zijn wij ontzettend tevreden over. De aankleding van de woning heeft Gertie in de basis voor ons gedaan. Zo heeft ze de raambekleding voor ons begeleidt en een volledig verlichting uitgewerkt.

Oplossing

Oplossing Gertie denkt met je mee in een persoonlijk consult

Een gedegen planning is één van de beste manieren om teleurstelling te voorkomen. Hoe dit eruit moet komen te zien is voor iedere situatie anders. Gertie denkt graag met je mee hoe jij goed voorbereid de bouw of verbouwing van je huis kunt aangaan.

Bekijk het consult

Persoonlijk contact

Eindelijk iemand die met je mee denkt

Kennisbank

Tips van Gertie

Ik weet waar het vaak mis gaat. Daarom heb een aantal handvatten gemaakt waarmee je zelf aan de slag kunt gaan. Bekijk de kennisbank en pak gratis informatie uit één hand om jouw verbouwing of aankoop zelf tot een succes te maken. Maak niet de fout die velen maken door te denken, ach die verbouw, nieuwbouw of die aankoop nieuwbouwwoning kan ik zelf wel bedenken en regelen. Of ervan uit gaan; mijn architect helpt mij al. Je zal merken dat deze gedachten en uitvoering veel meer geld en tijd kost dan je had gedacht. Dat besef je pas achteraf en dan is het te laat. Pak de kans om het beter te doen. Start met gratis informatie en download de Whitepaper met al heel veel informatie.