Vraag het Gertie

Haar ideeën zijn verrassend en vernieuwend

  • Ans
  • april 16, 2021
  • Privé Consult

Gertie van Méér dan een dak heeft ons o.a. begeleid bij de uitbreiding van onze woning met een woonkeuken. Gertie begint dan bij de binnenkant, het interieur, en die filosofie stond ons erg aan.

Haar ideeën zijn verrassend en vernieuwend en het was zeer prettig om samen met haar te gaan “shoppen” naar meubels, alles onder 1 dak. Dat scheelt tijd en dan heb je een mooi compleet beeld. Gertie kan echt buiten de lijntjes denken. We genieten elke dag van onze mooie uitbouw en zijn erg blij dat we de stap gemaakt hebben

Oplossing

Oplossing Gertie denkt met je mee in een persoonlijk consult

Een gedegen planning is één van de beste manieren om teleurstelling te voorkomen. Hoe dit eruit moet komen te zien is voor iedere situatie anders. Gertie denkt graag met je mee hoe jij goed voorbereid de bouw of verbouwing van je huis kunt aangaan.

Bekijk het consult

Persoonlijk contact

Eindelijk iemand die met je mee denkt

Kennisbank

Tips van Gertie

Ik weet waar het vaak mis gaat. Daarom heb een aantal handvatten gemaakt waarmee je zelf aan de slag kunt gaan. Bekijk de kennisbank en pak gratis informatie uit één hand om jouw verbouwing of aankoop zelf tot een succes te maken. Maak niet de fout die velen maken door te denken, ach die verbouw, nieuwbouw of die aankoop nieuwbouwwoning kan ik zelf wel bedenken en regelen. Of ervan uit gaan; mijn architect helpt mij al. Je zal merken dat deze gedachten en uitvoering veel meer geld en tijd kost dan je had gedacht. Dat besef je pas achteraf en dan is het te laat. Pak de kans om het beter te doen. Start met gratis informatie en download de Whitepaper met al heel veel informatie.