Vraag het Gertie

Aan de slag met Gertie als projectleider

  • Marcel en Erna
  • maart 30, 2021
  • Privé Consult

Tijdens de voorbereidingen van de verbouwing van ons huis kwamen we er zelf niet uit wat we met de indeling keuken/kamer zouden doen. 

Deze was niet naar onze zin maar hoe we het wel wilden kregen we niet in beeld. Per toeval kwamen we met Gertie in contact. Zij hielp ons met een tekening waarbij de indeling, waar we zelf mee gestoeid hadden, helemaal naar onze zin werd. De samenwerking met Gertie verliep prettig en ontspannen. Dit resulteerde in het besluit om verder te gaan met Gertie als ‘projectleider’ van de verbouwing. Zij was de contactpersoon tussen de bedrijven die tijdens de verbouwing in ons huis aanwezig waren en maakte duidelijke afspraken met hun. Gertie heeft kennis van zaken, heeft goede ideeën, is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en is heel duidelijk. Tevens bewaakte ze mede ons budget. Door haar inbreng/aanwezigheid hebben wij weinig zorgen gehad en konden wij tijdens de verbouwing gewoon aanwezig zijn op ons eigen werk

Keuken Marcel en Erna Oploo

Oplossing

Oplossing Gertie denkt met je mee in een persoonlijk consult

Een gedegen planning is één van de beste manieren om teleurstelling te voorkomen. Hoe dit eruit moet komen te zien is voor iedere situatie anders. Gertie denkt graag met je mee hoe jij goed voorbereid de bouw of verbouwing van je huis kunt aangaan.

Bekijk het consult

Persoonlijk contact

Eindelijk iemand die met je mee denkt

Oplossingen

Neem de eerste stap

Krijg grip op het bouwen, verbouwen of stylen van je huis. Gertie helpt je graag verder in dit proces.

Gertie van Driel