Vraag het Gertie

Aan de slag met Gertie als projectleider

  • Marcel en Erna
  • maart 30, 2021
  • Privé Consult

Tijdens de voorbereidingen van de verbouwing van ons huis kwamen we er zelf niet uit wat we met de indeling keuken/kamer zouden doen. 

Deze was niet naar onze zin maar hoe we het wel wilden kregen we niet in beeld. Per toeval kwamen we met Gertie in contact. Zij hielp ons met een tekening waarbij de indeling, waar we zelf mee gestoeid hadden, helemaal naar onze zin werd. De samenwerking met Gertie verliep prettig en ontspannen. Dit resulteerde in het besluit om verder te gaan met Gertie als ‘projectleider’ van de verbouwing. Zij was de contactpersoon tussen de bedrijven die tijdens de verbouwing in ons huis aanwezig waren en maakte duidelijke afspraken met hun. Gertie heeft kennis van zaken, heeft goede ideeën, is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en is heel duidelijk. Tevens bewaakte ze mede ons budget. Door haar inbreng/aanwezigheid hebben wij weinig zorgen gehad en konden wij tijdens de verbouwing gewoon aanwezig zijn op ons eigen werk

Keuken Marcel en Erna Oploo

Oplossing

Oplossing Gertie denkt met je mee in een persoonlijk consult

Een gedegen planning is één van de beste manieren om teleurstelling te voorkomen. Hoe dit eruit moet komen te zien is voor iedere situatie anders. Gertie denkt graag met je mee hoe jij goed voorbereid de bouw of verbouwing van je huis kunt aangaan.

Bekijk het consult

Persoonlijk contact

Eindelijk iemand die met je mee denkt

Kennisbank

Tips van Gertie

Ik weet waar het vaak mis gaat. Daarom heb een aantal handvatten gemaakt waarmee je zelf aan de slag kunt gaan. Bekijk de kennisbank en pak gratis informatie uit één hand om jouw verbouwing of aankoop zelf tot een succes te maken. Maak niet de fout die velen maken door te denken, ach die verbouw, nieuwbouw of die aankoop nieuwbouwwoning kan ik zelf wel bedenken en regelen. Of ervan uit gaan; mijn architect helpt mij al. Je zal merken dat deze gedachten en uitvoering veel meer geld en tijd kost dan je had gedacht. Dat besef je pas achteraf en dan is het te laat. Pak de kans om het beter te doen. Start met gratis informatie en download de Whitepaper met al heel veel informatie.