Vraag het Gertie

Goede expertise en oog voor details!

  • Antwan en Malous
  • december 15, 2021
  • Privé consult

Werkelijk fantastisch! Goede expertise en oog voor details! Onze (woon)wensen zijn nu in vervulling gegaan. Een masterbedroom op zolder met een badkamer, veel opbergruimte en een washok. De adviezen en de indeling die Gertie bedacht heeft voor ons hadden wij zelf nooit kunnen bedenken. En daarom is Meerdaneendak.nl echt een aanrader!

Oplossing

Oplossing Gertie denkt met je mee in een persoonlijk consult

Een gedegen planning is één van de beste manieren om teleurstelling te voorkomen. Hoe dit eruit moet komen te zien is voor iedere situatie anders. Gertie denkt graag met je mee hoe jij goed voorbereid de bouw of verbouwing van je huis kunt aangaan.

Boek een consult

Persoonlijk contact

Eindelijk iemand die met je mee denkt

Kennisbank

Tips van Gertie

Ik weet waar het vaak mis gaat. Daarom heb een aantal handvatten gemaakt waarmee je zelf aan de slag kunt gaan. Bekijk de kennisbank en pak gratis informatie uit één hand om jouw verbouwing of aankoop zelf tot een succes te maken. Maak niet de fout die velen maken door te denken, ach die verbouw, nieuwbouw of die aankoop nieuwbouwwoning kan ik zelf wel bedenken en regelen. Of ervan uit gaan; mijn architect helpt mij al. Je zal merken dat deze gedachten en uitvoering veel meer geld en tijd kost dan je had gedacht. Dat besef je pas achteraf en dan is het te laat. Pak de kans om het beter te doen. Start met gratis informatie en download de Whitepaper met al heel veel informatie.