Vraag het Gertie

Er is een leven voor, en een leven na Gertie.

  • Willeke
  • mei 10, 2019
  • Privé consult

Gertie hebben wij leren kennen als een uiterst kundig interieurontwerper die overduidelijk beschikt over een bak aan ervaring met het bouwen van huizen en het ontwerpen van interieurs.

Zij heeft bij ons meegedacht over een uitbouw en kwam met verrassende ideeën om meer kast- en werkruimte te creëren zonder dat dit de kamer kleiner doet lijken. Zelf hadden wij meer een rechttoe rechtaan idee. De komst van Gertie heeft onze eigen creativiteit aangewakkerd. Ook denkt ze mee over budgetvriendelijke oplossingen en kleurgebruik. Gertie heeft ons weer een stap verder gebracht en we weten nu hoe we de uitbouw en ons interieur willen gaan vormgeven. Daarnaast had Gertie veel tips voor het zelf bouwen van een huis op een kavel. Tot slot kunnen we het iedereen aanbevelen haar boek ‘Méér dan een dan boven je hoofd’ te lezen, voordat je een nieuwbouwhuis koopt of een bestaand huis gaat verbouwen/renoveren of zelf een huis gaat bouwen. Hadden wij haar tips bij de aankoop van ons huis maar al kunnen gebruiken destijds. Was de indeling en uiteindelijk het woongenot al beter geweest.

Oplossing

Oplossing Gertie denkt met je mee in een persoonlijk consult

Een gedegen planning is één van de beste manieren om teleurstelling te voorkomen. Hoe dit eruit moet komen te zien is voor iedere situatie anders. Gertie denkt graag met je mee hoe jij goed voorbereid de bouw of verbouwing van je huis kunt aangaan.

Bekijk het consult

Persoonlijk contact

Eindelijk iemand die met je mee denkt

Kennisbank

Tips van Gertie

Ik weet waar het vaak mis gaat. Daarom heb een aantal handvatten gemaakt waarmee je zelf aan de slag kunt gaan. Bekijk de kennisbank en pak gratis informatie uit één hand om jouw verbouwing of aankoop zelf tot een succes te maken. Maak niet de fout die velen maken door te denken, ach die verbouw, nieuwbouw of die aankoop nieuwbouwwoning kan ik zelf wel bedenken en regelen. Of ervan uit gaan; mijn architect helpt mij al. Je zal merken dat deze gedachten en uitvoering veel meer geld en tijd kost dan je had gedacht. Dat besef je pas achteraf en dan is het te laat. Pak de kans om het beter te doen. Start met gratis informatie en download de Whitepaper met al heel veel informatie.