Vraag het Gertie

Gertie’s advies was echt zeer verrassend en gaf ons veel nieuwe inzichten!

  • GiselNik
  • september 10, 2021
  • Privé Consult

Ivm de verbouwing/indeling van zolder (woning in Amersfoort) hebben we een online prive consult met Gertie geboekt. We hadden al zelf veel ideeën, maar Gertie’s advies was echt zeer verrassend en gaf ons veel nieuwe inzichten waar we zelf nooit op gekomen waren! Ze is enorm ervaren en gedreven, heel prettig in omgang en daarmee vinden we de ervaring zeer waardevol, blij dat we het gedaan hebben!

Nogmaals dank voor je hulp Gertie!

Oplossing

Oplossing Gertie denkt met je mee in een persoonlijk consult

Een gedegen planning is één van de beste manieren om teleurstelling te voorkomen. Hoe dit eruit moet komen te zien is voor iedere situatie anders. Gertie denkt graag met je mee hoe jij goed voorbereid de bouw of verbouwing van je huis kunt aangaan.

Bekijk de oplossing

Persoonlijk contact

Eindelijk iemand die met je mee denkt

Kennisbank

Tips van Gertie

Ik weet waar het vaak mis gaat. Daarom heb een aantal handvatten gemaakt waarmee je zelf aan de slag kunt gaan. Bekijk de kennisbank en pak gratis informatie uit één hand om jouw verbouwing of aankoop zelf tot een succes te maken. Maak niet de fout die velen maken door te denken, ach die verbouw, nieuwbouw of die aankoop nieuwbouwwoning kan ik zelf wel bedenken en regelen. Of ervan uit gaan; mijn architect helpt mij al. Je zal merken dat deze gedachten en uitvoering veel meer geld en tijd kost dan je had gedacht. Dat besef je pas achteraf en dan is het te laat. Pak de kans om het beter te doen. Start met gratis informatie en download de Whitepaper met al heel veel informatie.