Vraag het Gertie

Het scheelt je weekenden tijd

  • Gertrud
  • maart 18, 2021
  • Privé consult

We wisten niet hoe we onze woonkamer gezelliger konden inrichten.
Gertie is geweest en gaf fantastische advies. Ook andere ruimtes heeft ze nog doorlopen en een goed advies gegeven zodat we in de toekomst nog fijn vooruit kunnen. We gingen toen ze weg was meteen schuiven met ons interieur, en het is al stukken gezelliger. Door middel van wat kleine dingen erbij kopen kunnen we het al makkelijk oplossen, maar je kunt het net zo duur maken als je wil.

Oplossing

Oplossing Gertie denkt met je mee in een persoonlijk consult

Een gedegen planning is één van de beste manieren om teleurstelling te voorkomen. Hoe dit eruit moet komen te zien is voor iedere situatie anders. Gertie denkt graag met je mee hoe jij goed voorbereid de bouw of verbouwing van je huis kunt aangaan.

Bekijk het consult

Persoonlijk contact

Eindelijk iemand die met je mee denkt

Kennisbank

Tips van Gertie

Ik weet waar het vaak mis gaat. Daarom heb een aantal handvatten gemaakt waarmee je zelf aan de slag kunt gaan. Bekijk de kennisbank en pak gratis informatie uit één hand om jouw verbouwing of aankoop zelf tot een succes te maken. Maak niet de fout die velen maken door te denken, ach die verbouw, nieuwbouw of die aankoop nieuwbouwwoning kan ik zelf wel bedenken en regelen. Of ervan uit gaan; mijn architect helpt mij al. Je zal merken dat deze gedachten en uitvoering veel meer geld en tijd kost dan je had gedacht. Dat besef je pas achteraf en dan is het te laat. Pak de kans om het beter te doen. Start met gratis informatie en download de Whitepaper met al heel veel informatie.