Vraag het Gertie

Je krijgt echt zelf kennis over materialen, processen en verbouwen

  • Inge
  • december 17, 2019
  • Boek

Wij hebben dit boek gekregen toen we het idee hadden om ons huis te verbouwen. Het is een enorm praktisch boek met tips en plaatjes die ons heel erg heeft geholpen met onze verbouwing. Wij hebben helemaal niet veel ervaring met verbouwen en dit gaf ons echt handvatten. Het helpt ook om niet blind te hoeven vertrouwen op aannemers omdat je zelf echt wat kennis krijgt over materialen, processen en verbouwen. Al met al kun je beter sparren! Zelf ben ik overigens geen lezer, maar het was heel gemakkelijk geschreven!

Oplossing

Het handboek voor iedereen die een huis gaat (ver)bouwen of restylen

‘Meer dan een dak boven je hoofd’ is een algemeen handboek voor iedereen die een huis gaat (ver)bouwen en/of restylen. Hoe zorg je dat je geld goed en zinvol besteedt? Wat is een logische volgorde in het (ver)bouwproces? Wanneer moet je wat beslissen? Hoe selecteer je de juiste specialisten en wat doen zij voor jou? Wat is het verschil tussen het ene en het andere huis?

Bekijk het boek

Aan de slag op jouw eigen tempo

Veel waarde voor een kleine prijs

Kennisbank

Tips van Gertie

Ik weet waar het vaak mis gaat. Daarom heb een aantal handvatten gemaakt waarmee je zelf aan de slag kunt gaan. Bekijk de kennisbank en pak gratis informatie uit één hand om jouw verbouwing of aankoop zelf tot een succes te maken. Maak niet de fout die velen maken door te denken, ach die verbouw, nieuwbouw of die aankoop nieuwbouwwoning kan ik zelf wel bedenken en regelen. Of ervan uit gaan; mijn architect helpt mij al. Je zal merken dat deze gedachten en uitvoering veel meer geld en tijd kost dan je had gedacht. Dat besef je pas achteraf en dan is het te laat. Pak de kans om het beter te doen. Start met gratis informatie en download de Whitepaper met al heel veel informatie.