Vraag het Gertie

Het was een goede beslissing om met Méér dan een dak aan de slag te gaan

  • C Nabuurs
  • april 1, 2021
  • Privé Consult

We wilden wat met onze woonruimte gaan doen, andere meubelen en daarmee samenhangend ook een andere indeling zoeken. Via internet zijn we in contact gekomen met Gertie van Méér dan een dak, en hebben een afspraak gemaakt voor een privé consult van 3 uur.

Dat is ons goed bevallen, aan het einde van het gesprek hadden we een duidelijk plaatje hoe het een en ander er uit zou moeten komen te zien. We hebben er inhoudelijk ook veel van opgestoken, je gaat toch anders naar bepaalde zaken kijken. In principe zouden we het plan zelf kunnen uit voeren (regelen), andere mogelijkheid is via Gertie, dat gaan we nog bekijken. Hoe dan ook, het was een goede beslissing om met Méér dan een dak aan de slag te gaan

Oplossing

Oplossing Gertie denkt met je mee in een persoonlijk consult

Een gedegen planning is één van de beste manieren om teleurstelling te voorkomen. Hoe dit eruit moet komen te zien is voor iedere situatie anders. Gertie denkt graag met je mee hoe jij goed voorbereid de bouw of verbouwing van je huis kunt aangaan.

Bekijk het consult

Persoonlijk contact

Eindelijk iemand die met je mee denkt

Kennisbank

Tips van Gertie

Ik weet waar het vaak mis gaat. Daarom heb een aantal handvatten gemaakt waarmee je zelf aan de slag kunt gaan. Bekijk de kennisbank en pak gratis informatie uit één hand om jouw verbouwing of aankoop zelf tot een succes te maken. Maak niet de fout die velen maken door te denken, ach die verbouw, nieuwbouw of die aankoop nieuwbouwwoning kan ik zelf wel bedenken en regelen. Of ervan uit gaan; mijn architect helpt mij al. Je zal merken dat deze gedachten en uitvoering veel meer geld en tijd kost dan je had gedacht. Dat besef je pas achteraf en dan is het te laat. Pak de kans om het beter te doen. Start met gratis informatie en download de Whitepaper met al heel veel informatie.